שלום לכם יש לי הצעת ייעול שאני מחכה כבר מספר שנים שתעלה לאוויר לדעתי אתם צריכים לאפשר בתפריט ההגדרות להכניס מספר דקות כפרמטר קבוע וכל אחד ית
שלום לכם
יש לי הצעת ייעול שאני מחכה כבר מספר שנים שתעלה לאוויר
לדעתי אתם צריכים לאפשר בתפריט ההגדרות להכניס מספר דקות כפרמטר קבוע וכל אחד יתאים אותו לעצמו
מספר הדקות הזה ישמש את וויז על מנת להעדיף כביש רגיל על כביש אגרה אם מספר הדקות קטן מהמספר שהוגדר
ושהאפשרות הזו תוכל להשתנות תוך כדי נסיעה אוטומטית
כלומר אם נוצרה פקק בדרך שעולה על מספר הדקות שקבעתי אז הוא יפנה אותי אוטומטית לכביש האגרה
כפי שהיום הוא משנה לי נתיבים באמצע נסיעה ומודיעה לי שנמצא נתיב טוב יותר
כך אני בטוח שאני משתמש ומשלם על כביש אגרה לצורך אמתי ולא כפינוק מיותר שגובה ממני מאות שקלים בחודש
הסבר
בהרבה מקרים אני מכוון את וויז לנסיעה הביתה והוא כברירת מחדל מפנה אותי לכביש שש אף על פי שההפרש בין כביש שש לבין כביש ללא אגרה
הוא כשלוש דקות הפרש
זה נכון שאני יכול להיכנס למסלולים ולבדוק ולהחליט באותו הרגע אבל זה דורש ממני להתעסק עם המכשיר בזמן נהיגה ולסכן אותי בתאונה
ולכן אני מעדיף להתעסק אתו כמה שפחות
אם הייתי יודע שהוא מבצע את האופטימיזציה הטובה ביותר עבורי ומחליט שהוא לא ניכנס לכביש אגרה אלא עוקף אותו כי ההפרש לא משמעותי זה היה מעולה
אשמח אם האופציה הזו תכנס בגרסאות הבאות
דבר נוסף
ניסיתי מספר פעמים לשלוח מיקום נוכחי שלי מתוך וויז למישהו אחר ומשום מה אף אחד מכל אילו ששלחתי להם לא קיבל את המיקום שלי
הדרך היחידה שאני מצליח לשלוח למישהו את המיקום שלי היום היא בכלל דרך ווצאפ / שלח מיקום ואז מי שמקבל לוחץ ופותח את וויז
הרבה חברים שלי אמרו לי שגם הם משתמשים בדרך העקומה הזו
האם יש דרך יותר פשוטה לשלוח מיקום למישהו שבאנשי הקשר שלי שפשוט אני רוצה שיחבור אתי
-
Oren Shalev commented
חשוב להציג למי שהגדיר את סוג הרכב שלו כחשמלי תחנות הטענה בקרבת המסלול שבחר. ובנוסף יש באג- למרות שקבעתי שהרכב הוא חשמלי הוא משאיר את סוג הרכב כרכב שצורך דלק ומבקש למלא את סוג הדלק
-
יניב ואנונו commented
מזדהה מאוד עם הבקשה. אכן פרמטר חשוב והגיוני כדי לא להתעסק עם הטלפון תוך כדי נהיגה. מקווה שיקרה בקרוב!
-
Yuri Braverman commented
אפשרות דיווח על תקלה ברכב /בקשה לעזרה.
לדוגמה נהג עם פנצ'ר/חוסר בדלק/בעיה בהתנעה וצורך בכבלים.
כך שנהג המתקדם לכיוון האירוע מקבל התראה עם פירוט קצר בדיוק כמו התראה על מצלמה או סכנה על הכביש.Option to report a car breakdown/request for help.
For example, a driver with a flat tire/lack of fuel/starting problem and needs cables.
So Aa driver who moves towards the incident receives an alert with a brief detail just like an alert about a camera or danger on the road