לאפשר למשתמש לראות את כמות הדלק שיצרוך בנסיעה שהגדיר.
הוספת פיצ'ר שבראשיתה המשתמש יגדיר את כמות הקילומטרים שהרכב שלו עובר עבור ליטר אחד של דלק. (לדוגמא: הרכב שלי צורך ליטר אחד של דלק עבור 12 ק"מ אז אני אגדיר זאת )
ולאחר מכן, בכל פעם שהמשתמש יתחיל בנסיעה חדשה האפליקציה תדע להגיד לו כמה ליטר הנסיעה תצרוך בהתאם לרכב שהוגדר
החישובים יתחשבו גם בעומס התנועה שבאותה נסיעה, והאם הנסיעה היא בדרך עירונית/בין עירונית/כביש מהיר.
-
אנונימי commented
וואווו פשוט גאוני גאוני אייך לא המציאו דבר כזה עד עכשיו לא יאומן שפו לממציא יש לך עתיד ורוד עוד ראש חכם תוצרת כחול לבן
-
Anonymous commented
זה רעיון גאוני חייבים להוסיף את זה יחסוך הרבה כסף וזמן
-
יוסי מנשרוב commented
הוספת פיצ'ר שבראשיתה המשתמש יגדיר את כמות הקילומטרים שהרכב שלו עובר עבור ליטר אחד של דלק. (לדוגמא: הרכב שלי צורך ליטר אחד של דלק עבור 12 ק"מ אז אני אגדיר זאת )
ולאחר מכן, בכל פעם שהמשתמש יתחיל בנסיעה חדשה האפליקציה תדע להגיד לו כמה ליטר הנסיעה תצרוך בהתאם לרכב שהוגדר
החישובים יתחשבו גם בעומס התנועה שבאותה נסיעה, והאם הנסיעה היא בדרך עירונית/בין עירונית/כביש מהירבנוסף, תתאפשר גם האופציה לחשב את עלות הנסיעה בהתאם לסוג הדלק והעלות העכשיוית של הדלק.
-
יוסי מנשרוב commented
בנוסף, תתאפשר גם האופציה לחשב את עלות הנסיעה בהתאם לסוג הדלק והעלות העכשיוית של הדלק.
-
Anonymous commented
כדאי שתוסיף גם עלות נסיעה אם משתמש בבנזין 95 שעלותו 5.99 שח זה יחשב גם עלות ולא רק צריכה. יותר טוב.