Rendőrök helyzetének elrejtése
Azon kívül, hogy teljesen rossznak, sőt gerinctelennek tartom, hogy a térkép alapból mutatja a rendőrök helyzetét, legalább akkor ne mutassa amikor kikapcsolom ezt a jelzést. Azzal, hogy mutatják hol vannak a rendőrök lényegében kijelentik, hogy önök a bűnözők pártján vannak. Gondolom az aki örül ellen a jelzésnek azt az sem zavarja, hogy vajon hány körözött személyt nem kaptak el ez miatt, hány ittasan vezető tudta elkerülni, hogy megállítsák. Ennek a funkciónak hála egy veszélyesebb és gonoszabb világban élhetünk. Biztos büszkék magukra. Csak próbálják ki, hogy egy hónapig nem lehet látni hol van réndőr és hol van trafi. Utána meglehet nézni a baleseti statisztikákat amik száma számottevően csökkenne. Tudom, hogy nem teszik meg. De akkor két dolgot kérnék. Egyik, hogy ha kikapcsolom a rendőr és trafi jelzést akkor azt tényleg ne lássam. A másik, hogy mivel önöknek jó, hogy bűnözők, ittas sofőrök, gyorshajtók ússzák meg a büntetést nap mint nap maguk miatt. Az a kérésem, hogy ha valaha megtámadják magukat, vagy egy ittas vagy gyorshajtó sofőr elüti önöket vagy család tagjukat ne hívjanak rendőrt se mentőt. Mondják azt, hogy igen igen ezt a helyzetet én teremtettem és megérdemlem amit ezért kapok azoktól akiket éveken át védtem.
Kérem fentieken gondolkozzanak el.
Bár ha tudnának gondolkozni soha nem lett volna betéve ilyen jelzés és az én üzenetem sem születik meg.
De én mindig reménykedek egy felvilágosultabb, tanultabb és bölcsebb világban.