התראה על רכב שמגיע ממול בכביש דו סיטרי
היי, חשבתי על הוספת נתון שתאפשר התראה על רכב המגיע ממול בכביש דו סיטרי.
לא פעם ולא פעמיים קורה לנו שאנחנו רוצים לעקוף רכב, אך לפעמים אין באפשרותינו יכולת לראות את הצד השני בשל ראות לקויה, תנאי כביש והדרך.
מכיוון שאפליקציית ווייז עובדת על ג'יפיאס, אפשר לעשות אפשרות במפה שתראה את התנועה לא רק בנתיב שלך אלא בנתיב ממול.
למרות שזמן תגובה של הווייז מהלווין למכשיר זה בערך 3 שניות, לפחות שתהיה התראה של כמה מאות מטרים, ככה אני מאמין שזה ימנע הרבה תאונות של אנשים שממהרים לעקוף ומסתכנים בתאונה.
-
Lev Durakovsky commented
נכון להיום 12.08.2016 התזכורת מופיע רק אם היה ניווט פעיל ליעד כל שהוא.
זה לא מכסה מקרים, בהם משתמש לא הפיעל ניווט או יצאה מוייז לפני שהתזכורת הספיקה להופיע.אני מציע לשנות את התזכורת כך, שהיא תופיע עם צליל (או יותר טוב עם רינגטון של הטלפון) בדחיפה על מסך מלא 2-3 דקות אחרי עצירה או יציאה מוייז.
-
Anonymous commented
אי אפשר לבצע, מורכב מידי מבחינת עומס תקשורת
-
Tom commented
לדוגמה,בכביש בו אני נוסע הייתה תאונה לפני עשר דקות,האפליקציה לא הספיקה להתעדכן,ואני בסופו של דבר תקוע בפקק באותו כביש.
אבל מה אם הייתה אפשרות לוויז לאגור מידע ולהשתמש בו כדי לתעדף את המסלול בצורה אחרת?
אם באותו כביש היו 3 תאונות בחודשיים האחרונים,והמערכת שמרה את המידע והחליטה לבחור במסלול שונה,או לתת לי את בחירה אם להתעלם מהעובדה ולהמשיך או לבחור במסלול שונה,הייתי יכול להמנע מזה.
מקווה שההסבר ברור מספיק. -
Anonymous commented
תוך כדי נסיעה נתקלים בקטנועים נטושים - בדרך כלל על דרכים ראשיות:
סביר שאלו קטנועים (ראיתי גם אופניים חשמליים
שנגנבו ואחר כך נזרקו לצידי דרכים
בעלי הרכב בוודאי לא מודע למיקומו הנוכחי וגם המשטרה לא עוסקת בזה.
אפשר שמי שרואה ורוצה לעזור - ירשום בוויז את מספר הקטנוע ותיאור קצר - צבע ודגם - המיקום ינתן ע"י הג'י פי אס, וזה יתפרסם בקובץ לפי איזור גיאוגרפי בארץ, סביר שבעלי רכב גנוב יהיה אפילו מוכן לשלם תמורת מידע כזה. -
adi commented
רעיון פצצה!
-
Bar commented
תותח!
-
Alona commented
רעיון פצצה! ויתרום רבות לבטיחות בכביש
-
Anonymous commented
Wonderful idea I fink Mor Leon do good job simple fantastic
-