אלימינציה של קטע במסלול
ביציאה מהיישוב שלי (הרדוף) יש פנייה שעוברת דרך כפר (כעביה) שלאורכו רצף ארוך של במפרים המאטים את המהירות. למרות זאת הוויז תמיד לוקח אותי בקטע הדרך הזה (שאורכו 5 קילומטר ובסופו חוברים שוב לדרך הראשית). עד כאן זה סביר כי אם אחלוף על הפנייה ואסע בדרך הראשית במקום, הוויז כמובן יתאים את עצמו.
הבעיה מתחילה בדרך חזרה כי המסלול שבו אינני נוסע (דרך כעביה) מקצר את הדרך ב כ 6 דקות ואז בצומת התשבי וויז יחזיר אותי הביתה תמיד דרך רמת ישי ולכיוון צומת המוביל ובדרך הקיצור דרך כעביה להרדוף. בעוד שיש לו אפשרות נוספת להחזיר אותי הביתה דרך צומת יגור וסומך אבל הוא אינו בוחר בה כי עבורו היא ארוכה מדי (בגלל הקיצור דרך הכפר) כך שאיני יודע מהיכן עדיף לנסוע. השאלה היא האם תוכלו לאפשר למשתמש לבטל קטע כביש שדרכו הוא איננו מעוניין לעבור בשום מקרה?
Thanks for reaching out. Please note this platform is dedicated to ideas and suggestions for the Waze app. If your idea is for a Community platform like the Waze Map Editor, please submit it through the Community forum. If you need help using Waze, please click here to reach the "Waze support" page.