Legyen pontos egyedul is eltudok tevedni
Tistlet cím!
Taxis vagyok budapesten, az önök által preferált térképet használom. Sajnos térkép hibáiból eredően hatalmas károm származik. Jelen pillanatban taxis társaság fegyelmi eljárás eszközön ellenem. Mivel hatalmas kerülő kell érkezzen a címre és utasai már hatalmas kerülővel érkezem meg célponthoz. Sajnos nagyon komoly kártérítés elé nézhetek taxis társaságom felé és az utolsók felé. Térkép tervezése hatalmas kerülő kell tervezi meg és az ismeretlen helyen vagyok kénytelen vagyok követni. Éjszaka dolgozom azt sem lehet mondani forgalmi dugó miatt tervez kerülök kell. Egyáltalán megtalálja a címet. A két három kilométeres útból gyakran előfordult 15- 20 km es útvonal tervet készített. Akkor természetesen nem követtem. Kisebb tévedések mikor 2-5 kilométert téved sajnos ismeretlen helyen nem veszem észre. Jómagam éjszaka dolgozom. Nem lehet azt mondani azért tervez körbe mert dugó van. A másik fő probléma több kilométert autóztatja utassal is és cím közelében közli megérkeztél. Ez a tévedés akár 500 meter is lehet. Nem egyszer előfordult kedves utolsó ismeretlen helyre utazott ezért hívott taxi és nem tudtam elvinni úti céljához. Az ilyen sorozatos hibákból 2016 nov 29.en fegyelmi tárgyaláson lesz és a tévedés ebből kifolyólag kártérítése fognak kötelezni,vagy elbocsátanak. Mivel térkép telepítésekor csak arra figyelmeztet hogy vegyen figyelembe a közlekedési szabályokat de nem figyelmeztet arra térkép téved és nagyon nagy felületesség gel csak tájékoztatás jellegű. Ezért kérem önöket vegyék fel velem a kapcsolatot és próbáljunk meg megegyezni. Nem szeretnék munka nélkül maradni családom van gyerekeket nevelek. Még egyszer kérem önöket tisztelettel vegyek fel velem a kapcsolatot a taxis társaság felé is tudja igazolni nem szándékosan vittem körbe kerülővel utasainkat. És mikor nem érek oda időre nem az én hanyadssagom. Címfelvételttöl számítva 10 percen belül a megadott címen kell lennem. Tegnap éjjel 2016 november 26 adikán körülbelül 30 percet késtem. Számomra ismeretlen helyen voltam ezért kénytelen voltam az önök által reklámozott preferált térképet használni. Megadott címre körülbelül hat kilométeres kerülővel vitt el úgy a megadott címtől kb 500 meter kozoltemeg erkezt.
Kérem önöket fenti megadott címen vegyék fel velem a kapcsolatot!
Bangó Zoltán
Tel:+36707727435
Thanks for reaching out. Please note this platform is dedicated to ideas and suggestions for the Waze app. If your idea is for a Community platform like the Waze Map Editor, please submit it through the Community forum. If you need help using Waze, please click here to reach the "Waze support" page.