זמינות הנסיעה הבאה
אני עובד עם הווייז כך שהנסיעות הבאות שלי כבר מוכנות בהיסטוריה ואני רק צריך לבחור אותן. כבר אמרתי לכם שיש בעיה מטופשת שאם היעד נבחר מהמועדפים הוא לא נכנס לרשימת ההיסטוריה. וזה אחרי שתיקנתם באג קודם: נסיעה שהייתה בהיסטוריה לא הוקפצה למעלה. למזלנו כל הזוועה הזו מאחרינו. כעת יש בעיה של נוחות. הנסיעה הבאה שלי צריכה להיות בשלוף. אבל אתם מרוב התלהבות מהבית, העבודה, המועדפים והנסיעות המתוכננות, מילאתם את המסך. תמיד צריך לגלגל את המסך כדי להגיע לנסיעה האחרונה בהיסטוריה. הנדסת אנוש גרועה, שלא לומר עלובה. הנסיעה הבאה חייבת להיות זמינה ללא צורך בהתמזמזויות מיותרות. אז אני מציע להעביר את האייקון של המועדפים למעלה מצד שמאל מתחת לאייקון של הבקרה. ואז תתפנה שורה גם להיסטוריה. לטיפולכם המהיר אודה
-
aharon shalom commented
חברהלך עשיתם יופי של שיפורים, באמת כל הכבוד. הגרסאות הקודמות היו בושה שלא לומר זוועה. אבל מה הקטע עם המועדפים? אני בוחר נסיעה מהמועדפים, היא לא נשמרת בהיסטוריה! אני מכין לי נסיעות מראש, את המועדף אני חייב לחפש כל פעם מחדש. אבסורד. המועדפים אמורים להיות בשימוש מוגבר. אתם הופכים אותם למוקצים. תתעשתו. באותה הזדמנות תאפשרו מיון וחיפוש במועדפים. ממש בושה מה שקורה שם. היה נכשל בכל קורס תיכנות. אוקיי? מועדפים זה לא בן חורג, ולא סרח מיותר, גם הם ראויים ליחס נאות.