Alerts update
אני משתמש כמעט כל יום ב-ווייז, וברוב הפעמים אני משתמש במצב "שקט - התראות בלבד", כדי שאוכל ותוך כדי להקשיב לפודקאסט, אך עדיין אקבל התרעות בנוגע לכביש חשובות בזמן אמת,מכיוון שאת הדרך אני מכיר בעל פה.
הבעיה היא, שאנשים מדווחים על "מפגע בדרך" על כל דבר קטן שיש באזור הכביש, כאשר בחלק גדול מהפעמים ה"מפגע" איננו באמת על הכביש - עמוק בשוליים או על אי תנועה ועוד...
אשמח אם לכל הפחות תתנו אופציה בגירסה הבאה לבחור אילו התראות יהיו במצב של "התראות בלבד", כי לא כל מה שמוגדר התראה מעניין את הנהג בהכרח.
כמו כן, אולי שווה להפריד את "מפגע בדרך" ל-2 קטגוריות, הראשונה תהיה מפגע על הכביש (והיא תהיה התראה קריטית, כמו אוטו תקוע וכו'), והשניה מפגע באזור הכביש שתהיה עם עדיפות נמוכה יותר.
בנוסף, ההתראה על "עומס תנועה לפניך" קצת מפספסת את הפואנטה לדעתי. האפליקציה מקריאה את ההתראה כשכבר מגיעים לעומס התנועה. ואז זה בטח לא התראה (כי אני כבר מודע לפקק), ולא ברור אם בכלל תורם כי לא מחדש כלום. אם ההתראה על "עומס תנועה לפניך" תגיע לדוגמה 5 שניות לפני, זה עשוי לעזור למנוע תאונות ולהמעיט בבלימות החירום של הנהגים על הכביש.
Shortly in English:
1. in the audio mode: "Alerts only" - let the user define which alerts to hear.
2. Separate "Hazard alert" into 2 categories: (1) inside the road. (2) near the road. (Because in the audio mode "Alerts only", I would like to hear only critical alerts).
3. The alert "Traffic ahead" should be hear at least 5 seconds before the traffic. Otherwise it miss the point, I can see the traffic by myself...