רישום היעד בראש המסך
שלום רב,
אני משתמש "כבד" בוויז , רציתי לשאול האם ניתן שיהיה רשום תמיד על גבי המסך הראשי את היעד אליו את נוסע
כלומר לעיתים הדרך "מתפתלת" והתוכנה מובילה אותך בדרכים לא מוכרות ואתה "מאבד את הביטחון" ששמת את היעד הנכון
אם היה רשום למעלה במסך כל הזמן את היעד המקורי שאליו אתה נוסע היה יותר "שקט נפשי"
מקווה שהסברתי היטב את כוונתי ושניתן לבצע
-
Yehuda Shahar commented
אני בן 66, משתמש וותיק באפליקציה באמצעות אנדרואיד נייד.
לאחרונה, אחרי שנים רבות, רכשתי רכב חדש והתחלתי להשתמש באפליקציה גם באמצעות אנדרואיד אוטו.
גם בנייד וגם ברכב, לאחר קביעת היעד, הוא לא מופיע על הצג.
בנייד , אני מוצא אותו במסך מסלולים, ובאנדרואיד אוטו אינני מוצא אותו כלל.
אחת מהתופעות המתפתחות עם הגיל היא שיכחה וירידה בזיכרון לטווח קצר.
תוך כדי תנועה, במיוחד במקומות לא מוכרים, אינני שקט ואיני בטוח שהמערכת מנווטת אותי ליעד הנכון.
על מנת לוודא זאת, לאור הבטיחות הנדרשת, כנהג זהיר, אני אמור לעצור בצד ולהתעסק עם המסכים.
עובדה זו גורמת להפרעה לתנועה ויוצרת סיכונים מיותרים.
הצעתי היא שהיעד הנבחר יופיע במסך הניווט הראשי, כמו הפנייה הבאה, וכיוצ"ב.
במבט חטוף, אני אקבל ביטחון ביעד אליו המערכת מנווטת אותי, ואחסוך את הצורך בהתעסקות איתה על מנת לקבל את השקט הדרוש להמשך נהיגה זהירה.
אציין שכמוני ישנם רבים שמגיעים לגיל בו הילדים מסודרים, והם מתחדשים ברכבים חדשים עם כל החידושים של האפליקציות. הדבר משמעותי שבעתיים לכאלה מבני דורי שהם טכנופובים וחוששים מהתעסקות עם אפליקציות, לא כל שכן, תוך כדי נהיגה.
אם דברי לא ברורים מספיק, אשמח להרחיב בשיחה טלפונית. -
Heitor Faria da Costa commented
Um recurso que seria de muita utilidade no Waze (porque já vi em sistema nativo de um automóvel que tive) é uma "barra" no display do Waze com o nome da rua que se está navegando no momento; é particularmente útil quando se está navegando pela cidade sem definir uma rota ao waze. Ficaria ainda mais feliz, se este recurso fosse implementado. Grato
-
corey fogel commented
As a Lyft driver, I want to see the address in my GPS so I know what to look for on a building or residence.
The distance # (1000ft, etc) takes up a large portion of the screen. I don't think there's any use for a visual reference to the number of ft distance between me and my destination. The address is indecipherably small.
Between the step-by-step directions, and the visual map, and the audio, there is little need to look back and actually read the distance. What is needed is a reminder of the address number, which is not reinforced through the audio voice. After the assistance of WAZE or another GPS, the strongest and most direct locator is the eye to the address.
I want to quickly glance at Waze, see my destination, and look back on the road.
-
Anonymous commented
לצוות Waze שלום,
לא אחת קורה ובעת נסיעה לפי הוראות המערכת מתעורר ספק האם אכן הוזן כראוי שם יעד הנסיעה והאם אכן הוראות הנסיעה הן ליעד המבוקש.
מתבקש ששם היעד יוצג בראש תצוגת המסך.
בברכה
יאיר דוד
אנקור 6
רמת-השרון
4722906