Sziasztok lenne néhány ötletem...
Két hete Esztergomban voltam diáktalálkozón (Ferencesek), ott kaptam egy Waze matricát, az óta lelkes használó vagyok...sajnos azt tapasztalom, hogy a környékünkön (Zala megye Magyarország) sokan nem merik használni, attól félnek hogy valami átverés...Én a munkám miatt (területi képviselő) naponta 10-15 embernek mutatom be ezt a nagyon jó lehetőséget...viszont segítségre lenne szükségem: kellene valami, amit osztogathatok (matrica), és kellene egy jól működő androidos telefon, mert az enyém nagyon hamar lemerül...Ötleteim: mielőtt megszólal a hang, itt is legyen valami csengetés, mikor navigál...sokszor megijedek mikor hirtelen megszólal, jó lenne ha házszámra is lehetne keresni.
hasznos lenne, ha mikor beírom a célpontot, láthatnám, az ott aktuális időjárást...
Jó lenne, ha email-ben is hívhatnék meg ismerőst. Hasznos lenne, ha mikor nincs semmi fontos információ, ki kapcsolhatna a telefon képernyője...nekem nagyon zabálja az akkumulátort ha folyamatosan be van kapcsolva a képernyő...mondjuk trafipaxra, egyébre bekapcsolna...Hasznos lenne, ha hanggal is lehetne utasítani, mert ha látok egy trafipaxxot, nem áll módomban gombokat nyomkodni...
Én havonta 4000km.-t autózóm Zala megyében...szeretném ha egy héten kettőnél több Wazer jönne szembe velem...
Jó lenne, ha a legfrissebben regisztráltakat ki lehetne listázni, így látnám, mennyire eredményes a misszióm érdeketekben...
Még rengeteg ötletem lenne, de nem tudom érdekel-e benneteket?
Ha válaszoltok, az azt jelenti hogy igen...
Örülök nektek!
Molnár László Gábor
+36302755677
Thanks for reaching out. Please note this platform is dedicated to ideas and suggestions for the Waze app. If your idea is for a Community platform like the Waze Map Editor, please submit it through the Community forum. If you need help using Waze, please click here to reach the "Waze support" page.