method for increasing sales
הי ,אני ממציא פטנטים בדצמבר 2008 המצאתי וקידמתי את הרעיון מאחורי גט טקסי, לפני היזם של גט טקסי , הוכחה בקישור זה
https://www.xplace.com/ShowProject.xpl?pj=6088
1.היום אני מקדם המצאה חדשה שלי ,שלהערכתי ,תגדיל את הכנסותהם של מרבית העסקים במשק ( ואני מציע לכול העסקים בישראל לנסות את הפטנט לשני חודשים ללא תשלום וללא שום התחיבות !!! אני מציע גם לכם להשתמש \לשווק את האמצאה הזו אני מציע לכם גם להיות שותפים לפטנט הארצי\העולמי של המצאה זו, פטנט זה יבטיח את עליונותכם בשוק
- המצאה זו גם נוסתה בהצלחה באתר קופונים פופולארי יו טו
. 3.המצאה זו. היא בעצם פלטפורמה אינטרנטית \אפליקציה (שבהליך רישום פטנט ) שמאפשרת לעסקים (כמו בתי מלון,תחנות דלק,רשתות מזון...וכו...) להציע דילים בהם: כול לקוח יוכל לזכות בהנחה \הטבה הגדולה פי איקס מההנחה\הטבה הרגילה ,אם מספר המצטרפים לדיל יהיה פי איקס ממספר תורו כמצטרף לדיל ( איקס יכול להיות 2,3,4,5... ) הנחה זו היא במקום ההנחה הרגילה שהוא מתכנן (אותה עלות מבחינתו)
לדוגמא: אם אתה מוכן לתת בחזרה 10 שח למי שקנה ב200 שח (החזר במוצרים או בכסף ) אז תוכל להציע דיל שבו הלקוח יוכל לזכות ב 50 שח בחזרה אם מספר הקונים יהיה פי 5 ממספר תורו או 30 שח אם מספר הקונים יהיה פי 3 ממספר תורו (אותה עלות הנחה מבחינתך )
ניתן להציב מסך בחנויות הרשת שמציגות את הדיל להגברת פרסומו ואמינותו
כלי זה יתן לך
א. את האפשרות לנהל את זה
ב. יתן תמריץ ללקוחותיו לשתף את הדילים שלו
ג. יתן עידוד משמעותי לסגור עיסקה,ומהר
4. כתוצאה מכך תגדל הכנסתו. ושל כול העסקים שישתמשו בפלטפורמה זו, ובמיוחד אם הם יהיו היחידים \בן היחידים שישתמשו בה.
- הפלטפורמה מציגה ומעדכנת את מספר המצטרפים לדיל און ליין וכן את הזמן לסיום הדיל, ואת התנאי לקיומו , והערות נוספות ופרטי התקשרות ואמצעי תשלום.
הפלטפורמה האינטרנטית שמיישמת את המצאתי נמצאת בכתובת
ניתן ואף מומלץ לשכלל אותה ולהכניס בה גם סליקת אשראי או ליצור אחרת במקומה
אני מאפשר לכול עסק לנסות את ההמצאה לחודשים חינם וללא שום התחיבות להמשיך ..., אני מציע לכם לנסות את ההמצאה ו\או להיות שותפים לסטרטאפ ו\או להיות שתפים לפטנט (זה לא חובה בהשקעה של 25000 שח בעבור עורך דין שילווה את הרישום שהתחלתי או שעורך דין שלכם יעשה את הליווי הזה .... ניתן גם לרשום פטנט במדינות נוספות )
בברכה יצחק בלו 0544859988 hakyan3@gmail.com
Thanks for reaching out. Please note this platform is dedicated to ideas and suggestions for the Waze app. If your idea is for a Community platform like the Waze Map Editor, please submit it through the Community forum. If you need help using Waze, please click here to reach the "Waze support" page.