הגעת הכי קרוב שאפשר עם לרכב ליעד
שלום,
לאחרונה השתמשתי בוויז באיטליה ונתקלתי פעמיים בתופעה דומה.
הייתי צריך להגיע למלון בעיר מסטרה באיטליה, וקיבלתי הודעה "הגעת ליעד". הסתכלתי מהחלון ולא היה שם שום מלון, וגם שם הרחוב לא התאים. יצאתי מהרכב ושאלתי עוברים ושבים היכן המלון והיכן הרחוב שבו המלון נמצא ואמרו לי שהוא במרחק כמה רחובות מהמקום שבו קבלתי הודעה "הגעת ליעד". המשכתי בנסיעה לפי הנחיות האנשים ששאלתי והגעתי למקום אחר לגמרי, גם הוא שגוי, וגם לגביו קבלתי הודעה "הגעת ליעד".
מסתבר שהמלון נמצא בתוך שטח של מספר רחובות המיועדים רק להולכי רגל ושאיננו מותר כלל לכניסת רכב! החניתי את הרכב במקום מרוחק יותר והלכתי רגלית למלון. אגב, לא הייתה כל טעות בשם הרחוב ומספר הבית של המלון.
מקרה דומה קרה לי בפירנצה. גם שם לא הצלחתי להגיע למלון וקבלתי הודעה (שגויה) "הגעת ליעד. כאן הסיבה הייתה מעט שונה: בגלל שיפוצים בכבישים באזור, אין כניסה עם רכבים, עד שהשיפוצים יושלמו. אני מניח שלאחר השלמתם (ולפי מה שראיתי בשטח זה עניין של חודשים ולא ימים ספורים) אפשר שוב יהיה אפשרי להגיע עם רכב ליעד המבוקש.
ההמלצה שלי היא שתוסיפו ליכולות של המערכת, לזהות מקרים כאלה, (זו לא צריכה להיות בעיה) ושההודעה תוחלף ל"הגעת הכי קרוב שאפשר עם כלי רכב".
בברכה
אורי ורד
Thanks for reaching out. Please note this platform is dedicated to ideas and suggestions for the Waze app. If your idea is for a Community platform like the Waze Map Editor, please submit it through the Community forum. If you need help using Waze, please click here to reach the "Waze support" page.