התראה על רוכבי אופניים בשולי הכביש
מתן אפשרות לרוכבי אופניים לרכב עם האפליקציה ולתת דיווחי אמת לנהגים על מיקומם כך נהג רכב יוכל לקבל התראה על רוכב אופנים בשולי הכביש
Thanks for your feedback. At this time, this doesn't fit on our roadmap, but we'll keep it in mind for future product planning.
-
Dana commented
רעיון נפלא וחשוב
-
Margareta Daniella Horvat commented
רעיון נפלא
-
Anonymous commented
רעיון מעולה! מדהים שלא ישבו על זה קודם.
-
Anonymous commented
הצעה נהדרת שתציל אנשים
-
Anonymous commented
גאוני
-
Anonymous commented
הצעה מצויינת
-
Anonymous commented
הצעה מצויינת יכולה לעזור ולהועיל
-
debby commented
מעולה
-
Anonymous commented
היי אני רוכב לידך
-
Anonymous commented
רעיון מבורך .ומי יתן ויצל חיים
-
Anonymous commented
רעיון נהדר.. כל הכבוד!!!!
-
Anonymous commented
יאללה
-
Eitan commented
רעיון מצוין שיציל חיים !!!
-
dan commented
רעיון מצוין!
-
Amnon Gavish commented
Please translate this suggestion to English. It will get you many more votes from riders in other countries.
-
Fred commented
מעולה...
-
Ely Reshef commented
חובה וגם אתגר לחברת וויז. הנושא הועלה פעמים רבות בפורומים וקבוצות רכיבה בעיקר לאחר פרסום תאונות בין רוכבי אופניים וכלי רכב. אין ספק שנראות רוכבי האופניים על ידי הנהגים חשוב מאין כמוהו ואולי אפילו קריטי לבטיחות ושמירת חייהם של הרוכבים. למיטב ידיעתי קיימת אפליקציה כזו המשולבת על ידי אחת מחברות הסלולר ומומלץ שכל חברות הסלולר יצטרפו למיזם חשוב זה, וביחד עם וויז ירימו את הכפפה ויתנו יד לשת"פ שיעדו - הגברת נראות והבטיחות של רוכבי האופניים בכביש. ניתן לעשות זאת על ידי שימוש ברכיב חומרה קטן ואקטיבי הנישא על גופו של הרוכב. (הטכנולוגיה קיימת ויש לא מעט התקנים מסוג זה הזמינים לשימוש). התקן זה יתחבר באמצעות WIFI או BLUETOOTH לטלפון הנייד שכל רוכב נושא עמו ומשמעותו אני קיים ופעיל במרחב. באמצעות האפליקציה הייעודית ישודר בזמן אמת מיקומו הגיאוגרפי (מיקום GPS) של הרוכב ל- ולוויז. (ובשאיפה לכל חברות הסלולר). עם התקרבות הרכב למעגל הביטחון של הרוכב ( (GEO FENCE תצא התרעה ויזואלית וקולית לנהג על הימצאו של רוכב אופניים במעגל ועד ליציאתו מהמעגל. (כמו בהתרעות על מצלמת מהירות) אין לי ספק שכל רוכבי האופניים ישמחו לקחת חלק ולרכוש את התקן החומרה (והאפליקציה) שאולי עשויים להציל את חייהם. .
-
Anonymous commented
הצעתי את זה ושלחתי מייל לו וי ז לפני כשנה....וכלום לא קרא
בהצלחה! -
Amos Gil commented
כרוכב אופניים - רעיון מעולה
-
Anonymous commented
רעיון טוב