אפשרות ניווט לתחנות דלק שפתוחות בשבת
רבים בציבור מעוניינים לתדלק אך ורק בתחנת דלק שפעילה גם במהלך סופי שבוע וחגים. נשמח אם תאפשרו הוספת פונקציה לאפליקציה שתציג בפני המנווט/ת אך ורק תחנות דלק כאלה, גם אם התדלוק הוא במהלך השבוע.
-
User Not Found commented
Quit being such a nerd. It has been declined once by staff.
-
Michelle D commented
Can't read it, no option to translate
-
אליהו ג. commented
איזה חוסר הגיון יש בהצעה הזו, הרי הדתיים יבקשו בדיוק אותה בקשה עם מטרה הפוכה... לדעתי לא מתאים לווייז להתערב במרקם החיים כאן בארץ.
אכן לבקש שיפנו אותך בסופ"ש לתחנה שפתוחה אז - היה הגיוני -
Anonymous commented
גם אני אשמח אם תתקיים האפשרות הזאת, כדי שאני וגם חרדים אחרים ידעו ש͟ל͟א͟ לתמוך (בכל השבוע) בעסקים של יהודים הפתוחים בשבת... תודה על הרעיון
-
שלום commented
ביזיון שמפרסמים רעיונות מגעילים כאלה!
1) וויז היא אפליקציה עולמית והפורום הזה הוא כלל עולמי ולכן מובן שלא תצטרף למלחמות דת וחברה הקיימות בישראל בלבד (יעיד על זה שכמעט רק ישראלים כתבו בשרשור הזה וכמעט כולו מתנהל בעברית. ואגב, תבדקו בעולם מה אחוז תחנות הדלק הפתוחות ביום ראשון ...).
2) אם היתה הצעה ששעות הפתיחה של תחנות הדלק יעודכנו כדי לא לנסוע לתחנה סגורה, זה היה לגיטימי בהחלט. אבל כשההצעה היא שוויז תקח חלק בחרם, זה ודאי לא שייך. ואז גם יבואו דתיים ויבקשו שוויז יפנה אותם רק לתחנות דלק שומרות שבת, ועוד אחרים עם עוד דרישות של חרמות. השתגעתם?!
3) מה קרה לכם? אין לכם קצת פתיחות וסובלנות? אתם רוצים לנסוע בשבת, זכותכם. אבל אם מנהל תחנת דלק רוצה לא לעבוד בשבת, כי הוא דתי או מסורתי, או כי הוא פשוט רוצה לנוח, גם זה זכותו! לא נוח לכם שזה סגור? מסתדרים עם זה! גם מפריע כשרוצים להביא את הרכב למוסך כשיש חג מוסלמי והמוסך סגור כי אין פועלים. האם בגלל זה נחרים מוסכים שמעסיקים פועלים מוסלמים שלא עובדים כשיש להם חג? לפי שיטתכם כן, וזה ביזיון. אני לא מחרים אף אדם בשל אמונתו, דעותיו והחלטותיו.
בושו לכם! -
Lior Alkoni commented
מסכים
-
Anonymous commented
Yes. Please adf to Waze
-
Anonymous commented
נפלא
-
Anonymous commented
it is most needed
-
Amitai Palmon commented
גם באמצע השבוע אני מעוניין לתדלק רק במקומות שנותנים לי שירות כל ימות השבוע, גם בסופי שבוע
-
Anonymous commented
It's very important to keep gas station open on weekends. Closed dtatons limit my freedom
-
Mati commented
It's very important to keep gas station open on weekends. Closed dtatons limit my freedom.
-
Anonymous commented
כל הכבוד על היוזמה
-
Anonymous commented
Great idea!!!
-
Anonymous commented
תוסיפו גם מסעדות וחנויות
-
Anonymous commented
בעד