אפשרות ניווט לתחנות דלק שפתוחות בשבת
רבים בציבור מעוניינים לתדלק אך ורק בתחנת דלק שפעילה גם במהלך סופי שבוע וחגים. נשמח אם תאפשרו הוספת פונקציה לאפליקציה שתציג בפני המנווט/ת אך ורק תחנות דלק כאלה, גם אם התדלוק הוא במהלך השבוע.

-
אליהו ג. commented
איזה חוסר הגיון יש בהצעה הזו, הרי הדתיים יבקשו בדיוק אותה בקשה עם מטרה הפוכה... לדעתי לא מתאים לווייז להתערב במרקם החיים כאן בארץ.
אכן לבקש שיפנו אותך בסופ"ש לתחנה שפתוחה אז - היה הגיוני -
Anonymous commented
גם אני אשמח אם תתקיים האפשרות הזאת, כדי שאני וגם חרדים אחרים ידעו ש͟ל͟א͟ לתמוך (בכל השבוע) בעסקים של יהודים הפתוחים בשבת... תודה על הרעיון
-
שלום commented
ביזיון שמפרסמים רעיונות מגעילים כאלה!
1) וויז היא אפליקציה עולמית והפורום הזה הוא כלל עולמי ולכן מובן שלא תצטרף למלחמות דת וחברה הקיימות בישראל בלבד (יעיד על זה שכמעט רק ישראלים כתבו בשרשור הזה וכמעט כולו מתנהל בעברית. ואגב, תבדקו בעולם מה אחוז תחנות הדלק הפתוחות ביום ראשון ...).
2) אם היתה הצעה ששעות הפתיחה של תחנות הדלק יעודכנו כדי לא לנסוע לתחנה סגורה, זה היה לגיטימי בהחלט. אבל כשההצעה היא שוויז תקח חלק בחרם, זה ודאי לא שייך. ואז גם יבואו דתיים ויבקשו שוויז יפנה אותם רק לתחנות דלק שומרות שבת, ועוד אחרים עם עוד דרישות של חרמות. השתגעתם?!
3) מה קרה לכם? אין לכם קצת פתיחות וסובלנות? אתם רוצים לנסוע בשבת, זכותכם. אבל אם מנהל תחנת דלק רוצה לא לעבוד בשבת, כי הוא דתי או מסורתי, או כי הוא פשוט רוצה לנוח, גם זה זכותו! לא נוח לכם שזה סגור? מסתדרים עם זה! גם מפריע כשרוצים להביא את הרכב למוסך כשיש חג מוסלמי והמוסך סגור כי אין פועלים. האם בגלל זה נחרים מוסכים שמעסיקים פועלים מוסלמים שלא עובדים כשיש להם חג? לפי שיטתכם כן, וזה ביזיון. אני לא מחרים אף אדם בשל אמונתו, דעותיו והחלטותיו.
בושו לכם! -
Dudi commented
אני כמו המוני חילונים נוסעים בשבת. אשמח לדעת ביול איזו תחנת דלק פתוחה בשבת.
-
מגי commented
אני מעוניינת לדעת איזה עסקים פתוחים בשבת
-
שרון commented
אני מעונין שיהייה אפשרות לדעת מי פתוח בשבת. לא רק תתחנות דלק אלה כול העסקים
-
yanki sher commented
אני רוצה תחנות דלק חופשיות וליברליות שפתוחות גם סופ"ש
-
Anonymous commented
I would love for you to post so the openers earn all week
-
bar commented
אחלה רעיון, כך אפשר יהיה לתמוך ולחזק עסקים הפועלים בשבת
-
BluePrint commented
אני תומך בישום אפשרות כזאת ואשמח מאד אם תתקיים.
-
Dean commented
אשמח לפונקציה הזאת
-
yael bar commented
גם אני רוצה מידע כזה
-
Orly commented
I support the idea.
-
Atef Amro commented
זה לא מוצדק להסתובב חצי יום כדי למצו תחנה פתוחה
-
rirza commented
זו הדרך הנכונה לנהוג.
כפי שדתיים עושים סינון לפי כשרות מסעדות, חילונים רוצים לעשות סינון ולתמוך בעסקים שתומכים באורח חיים חופשי עבורם.
נא להיענות לבקשה.This is the right way to drive.
As religious do filtering according to kosher restaurants, secular people want to do filtering and support businesses that support their free lifestyle.
Please respond to the request.
-
Mr. K. commented
כן. זו הדרך הנכונה לנהוג.
כפי שדתיים עושים סינון לפי כשרות מסעדות, חילונים רוצים לעשות סינון ולתמוך בעסקים שתומכים באורח חיים חופשי עבורם.
נא להיענות לבקשה. -
Anonymous commented
This idea is extremely smart and efficient. Please add it to your app it’ll be very helpful. Thanks.
-
Anonymous commented
Agre
-
Moshe Aharoni commented
לתשומת לבכם אנא ישמו ובא לציון גואל
-
Anonymous commented
אשמח שתעזרו