הפניות הבאות מפורטות מדי
כמשתמש כבד אני רוצה לומר לכם, הפירוט ברשימת הפניות הבאות לא רק לא שימושי, אלא מטעה, מבלבל ומפריע. הנדסת אנוש נכונה היא שכל כביש יופיע פעם אחת בלבד והנהג יוכל להתרשם באילו כבישים הוא נוסע. 100 מטר ימינה, מאה שמאלה, ממש לא שימושי. דוגמה לפניות נכונות: ימינה ל 431 המשך 20 שמאלה 5 ימינה 2 ימינה 70 זו סכימת נסיעה מאוד ברורה ונוחה. אם בכל זאת אתם מתעקשים לאפשר פרטים תוסיפו קובית סימון. מי שיסמן וי יקבל פירוט. לדעתי זה כל כך מיותר שאף אחד לא ישתמש בזה. בכל אופן ברירת מחדל של הרשימה השחורה של הפניות הבאות צריכה להיות מקוצרת וסכמטית. כדי שתתן תמונת מצב כללית ומלאה על הנסיעה. את הפרטים אתה כבר רואה על המפה. לרשום אותם במילים רק מבלבל. המצב כיום מאוד מתסכל כי אתה צריך לשבור את הראש כדי להבין באילו כבישים אתה נוסע. מרוב כוונות טובות יש שפע נתונים מיותרים. לדוגמה אל תכניסו כיכרות. גם אם יש 10 כיכרות ברשימת הפניות הבאות הן לא רלוונטיות. כשמה כן היא, רק פניות. תודה.
-
aharon shalom commented
כשלוחצים על השחור למעלה מקבלים סיפור דרך. חייב להחמיא לכם, השתוקקתי לכך שלחיצה על נקודה תקפיץ אותנו אליה, אבל להעזתי אפילו לבקש. כל הכבוד שעשיתם, זה מקפיץ את התוכנה בכמה רמות. במיוחד היעד. תמיד אני צריך לקפוץ ליעד כדי לתכנן הגעה. אבל יש בעיה. מרוב התלהבות אתם מספקים מידע מיותר. אני אומר שסיפור הדרך צריך להיות ענייני ומקוצר. רק כבישים. ימינה ל 431, ישר ל 20, שמאלה ל 5, ימינה ל 2, ימינה ל 70 וכך הלאה. עם יד על הווייז, מי משתמש בכל המידע הזה על פניה קלה כל מאה מטר? מאוד מפריע ובעצם הופך את השחור ללא שימושי. תעברו להצגת מסלול מקוצרת, עניינית, כבישים או רחובות בלבד, ללא פרטים מיותרים. תודה